Ochelari de citit

Ochelarii pentru citit sunt conceputi pentru un ajutor imediat si temporar al deteriorarii vederii.Sunt destinati persoanelor in varsta care sufera de reducerea capacitatii de acomodare oculara.Aceasta se manifesta printr-o dificultate a observarii obiectelor apropiate,de exemplu,la citit.Aceste simptome apar de obicei aproape de varsta de 45 ani.Este un fenomen natural legat de imbatranire.Simptomele devin evidente atunci cand cea mai apropiata distanta de la care suntem capabili sa citim un text scris creste,astfel ca suntem obligati la o pozitie evident nenaturala pentru a citi.

Ochelari de soare polarizați - Colecția 2019

Ochelarii de soare polarizați, BRILO.EU, asigură o protecție de 100% împotriva radiațiilor dăunătoare UV-A și UV-B. Lentilele polarizate reduc toate reflexiile cu efect de orbire, intensifică claritatea vederii și distingerea culorilor. Ochelarii de soare BRILO.EU protejează ochii de lumina puternică a soarelui. Ochelarii de soare se oferă la set cu săculeț din microfibră.

Ochelarii de soare, BRILO.EU, respectă Cerințele esențiale ale Directivei 89/686 EEC ale UE și sunt fabricați în concordanță cu normele europene EN ISO 12312-1:2013 – ‘Protejarea individuală a ochilor’.