Intrați în lumea Brilo!

Combinăm design-ul cu confortul și cu cea mai bună calitate a vederii

Suntem o marcă poloneză care oferă ochelari de citit, ochelari de soare și accesorii. În etapa de proiectare a ochelarilor și a lentilelor pentru corectarea vederii, suntem atenți la fiecare detaliu, pentru ca modelele noastre să fie la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. În oferta noastră veți găsi atât propuneri clasice și minimaliste, cât și propuneri mai extravagante, în pas cu tendințele actuale.

Avem grijă de vederea dumneavoastră la cel mai înalt nivel!

Beneficiați de gama largă de ochelari pentru femei și pentru bărbați.

Ochelari de citit Brilo

Ochelarii de citit sunt folosiți pentru corectarea temporară, circumstanțială a defectelor de vedere, în cazul persoanelor în vârstă la care, pe parcursul procesului de îmbătrânire, a apărut efectul de diminuare a puterii de acomodare a ochiului. Ochelarii respectă toate standardele de siguranță europene pentru utilizare și, în plus, aceștia prezintă modele extrem de interesante.
Ochelarii de citit nu pot înlocui ochelarii pe care îi utilizați în mod curent!

DESCOPERIȚI COLECȚIA
Ochelari de soare Brilo

Ochelarii de soare Brilo.eu, polarizați, vă protejează împotriva radiațiilor dăunătoare UV-A i UV-B. Datorită proprietăților pe care le prezintă, lentilele polarizate elimină reflexiile luminii care au efect negativ asupra ochilor, sporesc contrastul vizual și scot în evidență culorile. Aceștia vă oferă o protecție excelentă împotriva luminii puternice a soarelui.
Ochelarii vin la pachet cu un toc de ochelari practic (din microfibră), care oferă lentilelor o protecție eficientă împotriva zgârieturilor.

DESCOPERIȚI COLECȚIA
TOP